Varumärken

 • à la eco

  à la eco

  Á La Eco Veganhuset

  à la eco är ett svenskt växtbaserat och veganskt varumärke grundat av Lisbeth Arvidsson 2005. Mest känd för dess revolution av bönpasta i svenska matbutiker. I sortimentet återfinns växtbaserat och vegansk fusilli pasta av röda linser, gröna ärtor och kikärtor. Stor succé även även den vanliga pasta gjort som spaghetti av svarta bönor och fettuccine av sojabönor. I sortimentet finns även växbaserat och vegansk pastej, majonäs och remouladsås samt ekologisk bomull.

 • Acrilex

  Acrilex

  Acrilex Veganhuset

  With Love from Sweden Acrilex Egenvård är ett egenvårdsföretag som utvecklar och marknadsför växtbaserade kosttillskott, fiskolja, vitaminer och mineraler. Sedan 1998 har vi varit en del i och utvecklat svensk egenvård.

  Naturliga produkter som sprider glädje och välmående Vi säljer växtbaserade kosttillskott, fiskolja, vitaminer, mineraler och hudvård. Våra egna varumärken tillverkas speciellt för oss. Våra produkter ska vara enkla att få i sig. Vare sig man är barn eller vuxen. I Acrilex sortiment strävar vi efter att ha så lite tillsatser som möjligt. Där det är möjligt har vi bara vegetabiliska ingredienser Vi och så långt det är möjligt undviker vi allergener och onödiga tillsatser. Alla ska kunna äta våra produkter.

  Väldokumenterat med hög kvalitet Kvalitet är viktigt! Vi kontrollerar alla tillverkningsenheter noga och ser till att de följer gällande kvalitetsstandard. Alla våra produkter innehåller råvaror som är väl dokumenterade och vi erbjuder bara substanser som har dokumenterat bra effekt.

 • Alga Maris

  Alga Maris

  Alga Maris Veganhuset

  Laboratoires de Biarritz skapades 2011 av Muriel och Jean Marc Dubois och är förverkligandet av storslagna ambitioner. Ett projekt fött ur personliga, familjära och miljömässiga värderingar. Familjen tittade förgäves efter solskyddsmedel som var säker för huden och havet, och beslutade sig för att själva ta sig an problemet. Och så flddes Alga Maris, ett certifierat organiskt solskyddsmärke.

 • Almacabio

  Almacabio

  AlmacaBio Veganhuset

  Detta italienska företaget har varit i framkant med att utveckla hudvänliga tvättmedel och hushållsrengöringsmedel i mer än 40 år. Deras produkter skapas med största transparens mot kunderna och strikta kriterier för att garantera högsta möjliga kvalitet. Deras Bio2-känsliga produktkollektion är speciellt skapad för personer med känslig hud.

 • Annemarie Börlind

  Annemarie Börlind

  Börlind Veganhuset

  Annemarie Börlind erbjuder ekologisk hudvård med dokumenterad effekt. Hudvårdsserier för olika hudtyper bestående av rengöring, ansiktsvatten/gel, dag- och nattcrème och mycket annat som samverkar och förstärker effekten av varandra.

 • Artelusa

  Artelusa

  Artelusa Veganhuset

  ARTELUSA tillverkar handgjorda modeprodukter, kontorsmaterial och dekorativa föremål av högkvalitativ portugisisk kork, ett råmaterial, 100% naturligt, återvinningsbart, biologiskt nedbrytbart och hållbart. Och när kvalitén i vår kork kombineras med våra begåvade designers och hantverkares kreativitet och expertis skapas fantastiska och oemotståndliga produkter. Variationerna i toner och strukturer är avsiktliga vilket gör varje verk verkligt unikt och exklusivt. Artelusas produkter är PETA-Approved Vegan!

 • Avivir

  Avivir

  Avivir Veganhuset

  Avivir Aloe Vera Ekologiskt odlat och Färskpressat. Första sortering kraftfull Bio Aktiv Aloe Vera Barbadensis med koncentration upp till 99;5%. Varsamt framställt är alla krav för naturkosmetik uppfyllda. Avivir Aloe Vera innehåller ingen parfym, eller alkohol, inga parabener, mineraloljor eller färgämnen. De flesta produkter är Svanen- och Veganmärkta, varav vi bara valt ut de veganska såklart!

 • Bear

  Bear

  Bear Veganhuset

  Bears Paws är barnens frukt-favoriter! Ett nyttigt alternativ för att stilla sötsug som passar för barn och vuxna i alla åldrar. Bears Paws torkade fruktsnacks är helt fria från socker och konstgjorda tillsatser.

 • Bloomy Drinks

  Bloomy Drinks

  Bloomy Drinks Veganhuset

  Vi är ett gäng som tröttnade på att funktionsdrycker blivit synoymt med socker, koffein, BCAA och andra konstiga kemikalier. Så vi bestämde oss för att skapa ett bättre, nyttigare och smartare alternativ. Men istället för att gå till laboratoriet och hitta nästa akronym tog vi ett stort kliv tillbaka – tillbaka till naturen. Där hittade vi massor av spännande örter, rötter och blommor med funktion, smak och attityd. Efter många års slit och hundratals experiment är vi äntligen färdiga: vi har skapat världens första funktionsdryck utan syntetiska ämnen, konserveringsmedel och tillsatt socker. Och självklart är den ekologisk också.

 • BOOST

  BOOST

  BOOST Veganhuset

  Energi och Fokus på minuten.

  Effekt som räcker i timmar. BOOST är en 60 ml energi- och fokusshot. 100% funktion - No nonsense. 100% vegansk. BOOST innehåller 180mg naturligt koffein, grönt te, guarana, ginseng samt flera vitaminer och ingredienser med positiva kognitiva egenskaper.

 • Brave. New. Hair.

  Brave. New. Hair.

  Brave. NEW. HAIR. Logo Veganhuset

  Brave new hair är ett fantastiskt miljövänligt och veganskt hårvårdsvarumärke från Bulgarien. Det började med en entusiasm för att lösa sin flickväns hårproblem – noll volym och tvånget att tvätta det ofta för att undvika att det skulle se platt och oljigt ut. De experimenterade fram en Brave plex -tekonologi som resulterade i en högkvalitativ hårvårdserie som löser 90% av kvinnors hårproblem – utan kompromisser eller biverkningar.

  Brave New Hair’s koncept är att satsa på skönhet som gör oss hälsosammare och starkare. Brave New Hair fokuserar på maximal effekt & innovativa toppingredienser, står för hållbar skönhet och fokuserar på relationen mellan hälsa & skönhet till en förmånlig prisbild.

 • Buri Beri

  Buri Beri

  Buri Beri Veganhuset

  Fruktblad tillverkade enligt RAW-metoden.

 • Corkor

  Corkor

  Hållbarhet är en av de stora frågorna i vår tid, där kork definitivt sticker ut som ett väldigt bra alternativ. Kork är hållbart då inga träd fälls i tillverkningsprocessen, korken skördas genom att avlägsna korkekens yttre bark, som sedan återskapas av sig själv under de närmaste nio åren. Vid slutet av produktens livscykel är detta material 100% miljövänligt och 100% återvinningsbart.Kork är mjukt att röra, beständigt och erbjuder nästan obegränsade designalternativ.

  Corkor tillverkar alla sina produkter för hand av högkvalitativ kork från Portugal. Alla Corkors produkter är PETA-approved Vegan.

 • Cultivators

  Cultivators

  Cultivator Veganhuset

  Cultivator’s ekologiska, växtbaserade hårfärger består av 100 procent ekologiska och naturliga växtpreparat. Företaget som är baserat i Jodhpur i Indien, använder samma pigment och växter som Henna, Indigo, Cassia, Aloe, Amla, Rubia, Hibiscus etc.

  Cultivators produkter skänker ditt hår ny färg utan biverkningar. Kamomill fungerar som ett anti-irriterande medel. Användning av Henna och Aloe vera verkar vårdande samt förbättringar färgblandningen. Aloe vera, Amla och Omringa gör håret mjukt och ger stöd till hår förnyelse. Sidr skapar volym på ett naturligt sätt.

 • Cura of Sweden

  Cura of Sweden

  Cura of Sweden Veganhuset

  Det har tills nu varit orealistiskt att som enskild konsument investera i ett eget tyngdtäcke eftersom priset varit så högt, från ca 7000 sek och uppåt. Vi är stolta att kunna erbjuda tyngdtäcken av högsta kvalitet till ett betydligt lägre pris än det du betalar genom sjukvården.

  Många arbetsterapeuter har länge förordat att tryck mot kroppen vid insomning är både avslappnande, rogivande och sövande. Man somnar snabbare, sover längre och vaknar inte lika ofta.

 • Dejunked

  Dejunked

  Dejunked Veganhuset

  Dejunked har tagit form ur en gemensam dröm hos två goda vänner. Vi är övertygade om att även de små besluten, så som ett mellanmål, påverkar hälsans helhet. Samtidigt vet vi hur lätt det är att halka dit för frestelsen av ett onyttigt alternativ. Bakom våra produkter ligger många timmars experimenterande i köket – och idag har vi tre fantastiska smoothies ute på hyllorna.

 • Desert Essence

  Desert Essence

  Desert Essence Veganhuset

  Desert Essence lanserades 1978 med hygienprodukter av naturliga ingredienser och med inspiration av öknen. De var det första företag att marknadsföra jojobaolja och de introducerade även Tea Tree-oljan på den amerikanska marknaden. Idag har de ett omfattande sortiment av ekologiska och naturliga hudvårdsprodukter. Grunden till Desert Essences verksamhet är högkvalitativa, rena och miljömässigt hållbara ingredienser.

  Desert Essences produkter är 100% vegetariska varav vissa innehåller lite bivax, varav vi såklart endast valt de 100% veganska produkter, Desert Essence utför inga djurtester. Desert Essence garanterar däremot att inga djur far illa i deras produktion eller fabrikation.

 • Earth Bite

  Earth Bite

  EarthBite Veganhuset

  Earth Bite är ett nytt företag som arbetar med att ta fram hållbara snacks. Vårt fokus är att skapa veganska och ekologiska bars som ger högsta möjliga näringsvärde och minsta möjliga miljöpåverkan. Genom att skapa snacks som är bra för både hälsan, djuren och miljön vill vi erbjuda en unik smakupplevelse som gör det enklare för människor att välja veganskt to-go. Bolaget grundades av systrarna Ani och Alice med en vision om att skapa en bättre värld. Med en stark passion för hållbarhet och växtbaserade livsmedel skapades Earth Bite, där vår vision är att "veganise the world of snacks".

 • ECO Cosmetics

  ECO Cosmetics

  ECO cosmetics veganhuset

  Eco Cosmetics tillverkar produkter inom ekologisk hudvård. Deras populära solskyddkrämer med naturligt innehåll erbjuder fullt spektrum UVA/UVB-solskydd och innehåller inte kemiska filter eller nanopartiklar. Produkterna är ekologiskt certifierade och de flesta av Eco Cosmetics produkter är helt veganska och fria från parabener.

 • EcoClean Nordic

  EcoClean Nordic

  EcoClean Veganhuset

  Eco Clean är 100% naturliga rengöringsmedel från vegetabiliska oljor och sockerbetor med organiskt blomvatten och organisk Aloe Vera. Alla ingredienser är 100% biologiskt nedbrytbara, produkterna produceras i Danmark och levereras i flaskor av återvunnen plast. Dofterna består av 100% naturliga eteriska oljor från speciellt utvalda växter och blommor, så produkterna får en frisk naturlig doft utan att skada omgivningen. Alla EcoCleans produkter är  Vegan Society certifierade.

 • EcoCoconut
 • FAIR SQUARED

  FAIR SQUARED

  FAIR SQUARED Veganhuset

  FAIR SQUARED betyder ”fair i kvadrat” eller ”fair upphöjt i två” och står för kvalitetsprodukter och försvarbara produktionsprocesser. FAIR SQUARED betyder konkret att ett merpris betalas för ingredienserna från världens fattiga länder. Detta merpris används för att på plats förbättra livs- och arbetsvillkoren för plantagearbetare och deras familjer. FAIR SQUARED står för en rättvis behandling av alla medverkande i produktionsprocessen, för värdiga arbetsvillkor, för ekologiskt hållbar ekonomi och för avståndstagande från djurförsök och barnarbete.

 • Hallongården

  Hallongården

  Veganhuset Hallongården

  Hallongården – en resa till landsbygdsföretag

  Familjen Biärsjö tog 1999 som sjunde generationen över släktgården Bodarp 3:5 med anor från tidigt 1800-tal. De första hallonen planterades 2001 och sedan dess har företaget Hallongården utvecklats till det landsbygdsföretag som det är idag.

  Hallongårdens hallon är hjärtat i gårdens verksamhet – och har så varit från första början. Hallonen är deras röda tråd. Utifrån dem har Hallongården utvecklats till ett landsbygdsföretag som välkomnar runt 40 000 besökare om året – de flesta på sommaren. De odlar och säljer både färska och frysta hallon men förädlar också deras bär till diverse produkter. Hallongården är stolta över sitt mathantverkssortiment som görs i små satser med traditionellt tillvägagångssätt för att bevara smak och skapa förstklassiga produkter. Hallon är en fantastisk råvara att arbeta med – mycket smak, vacker färg och en härlig syra.

  VEGO magasinet har besökt Hallongården. Du kan se deras video här: 

 • Hevea

  Hevea

  Hevea Veganhuset

  Ekologiskt och giftfritt! Hevea tillverkar produkter med gummi som bas, därav varumärkets latinska namn för gummiträdet. Användningen av naturligt gummi istället för syntetiskt dylikt bidrar till planterandet av träd vilket är positivt för miljön. I Heveas sortiment ingår nappar, bitringar och badleksaker som alla består av 100% naturligt gummi, vilket dessutom är en biologiskt nedbrytbar och hållbar råvara.

 • Hydrophil

  Hydrophil

  Hydrophil Veganhuset

  HYDROPHIL skapar nyutvecklade och hållbara hygienprodukter. Produkter designade för att utöka fokus på hållbarhet och resursknapphet. Vi vill uppnå vackra saker med vackra saker. Vår gemensamma vision: Produktionen av ett hållbart komplett sortiment för badrummet - vattenneutralt, veganskt och rättvist.

 • If You Care

  If You Care

  If You Care Veganhuset

  If You Care

  If You Care-produkterna produceras med mål att minska mängden avfall i världen. Om möjligt bör inget vara kvar efter att If You Care produkten har använts och bortskaffats korrekt. Produkt förpackningarna är tillverkad av oblekt återvunnet papp eller papper som ska återvinnas igen.

 • Majstor

  Majstor

  Majstor Veganhuset

  Majstor är ett företag med fokus på att ta fram högkvalitativa, naturliga produkter till framförallt hund och katt.

 • Omnisym Pharma

  Omnisym Pharma

  Omnisym Pharma

  Omnisyms målsättning är att bidra till att höja folkhälsan i Norden. Vi arbetar ständigt med att utveckla effektiva kvalitetsprodukter baserade på den senaste forskningen inom området samt erfarenheter från den komplementära terapin. Vår produktutveckling har resulterat i en serie av kvalitetsprodukter som kännetecknas av att vi aldrig kompromissar när det gäller kvalitet, styrka och balans.

 • Organic Beauty Supply
 • Plamil
 • Plantemageren

  Plantemageren

  Plantemageren Veganhuset

  Som alla andra som har köpt färska örter i krukor i en stormarknad såg vi ett enormt avfall när vi köpte örter för matlagning. Ofta använder du inte allt, det bleknar bort i ett hörn i fönsterbrädan och under högsäsongen är det svårt att hitta örter med tillräckligt god smak. Vi skulle göra något åt ​​det.

  Lösningen är flytande örter. Våra flytande örter har den färska smaken av färska örter och har samma långa hållbarhet som de tråkiga, torkade örter. Det är därför vi sätter stopp för de traditionella vissnade örter och med en mycket färskare smak. Plantemagerens örter är helt ekologiska!

 • Priti NYC

  Priti NYC

  PRITI NYC Veganhuset

  PRITI NYC är en banbrytande ledare inom lyxig vegansk, djurtestfri, miljövänlig nagellack. Kim D'Amato som skapade märket, gjorde en medveten insats att byta till ekologiska livsmedel och hälsoprodukter.

 • RÅ

  RÅ Veganhuset

  FUNKTIONSDRYCKEN RÅ - GJORD PÅ NATURENS EGNA RÅVAROR - UTAN TILLSATT SOCKER

  Allt fler upptäcker naturens egna krafter och fina smaker. Vi har gjort det, och nu kan du också göra det. Vi lever vår idé och vill låta världen uppleva de goda egenskaper våra produkter från naturen har. RÅ är pressade råvaror - grönsaker, frukter och bär - fyllda direkt i flaska eller praktisk bag-in-box. Utan konserveringsmedel så långt det är möjligt och osötade. Så nära naturen man kan komma.

 • Rosenserien

  Rosenserien

  Rosenserien Veganhuset

  Rosenserien är en svenskproducerad hudvårdsserie som vänder sig till den växande skara medvetna människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön. Rosor har i alla tider varit kända för sina välgörande egenskaper. Redan de gamla grekerna använde extrakt från rosen för att lugna och balansera huden. Basen i rosenseriens produkter är rättvisemärkt aloe vera, kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor.

 • Sproud

  Sproud

  Sproud Veganhuset

  Sproud utvecklar veganskt livsmedel och vegansk sportnutrition. Alla produkter baseras på ärtprotein, de är ”powered by peas”. Ärtan har unika kvaliteter. Den är rik på protein, miljövänlig och kan raffineras utan kemiska processer. Den representerar – efter soja, nötter och spannmål – nästa generation av vegetabiliska proteinkällor.

  I en tid präglad av stor miljöutmaningar arbetar Sproud efter övertygelsen att ”bättre produkter” är en del av lösningen.

 • Star Trading

  Star Trading

  Star Trading

 • SUP

  SUP

  SUP Veganhuset

  SUP tillverkar fantastiska produkter för dig som vill bidra till en plastfri värld - Metallsugrör, både böjda och raka i många underbara kulörer & Twist Butterfly Säkerhetsrakhyvlar i Svart, Rose Guld och Silver. Målet är att skapa ett sortiment med plastfria produkter för daglig användning och att göra det så enkelt som möjligt för vem som helst att bli plastfri.

 • The Humble Co
 • Tints of Nature

  Tints of Nature

  Tints of Nature Veganhuset

  Tints of Nature är en mycket effektiv vegansk serie av vårdande permanenta hårfärger, som täcker alla gråa hår. De använder sig av en avancerad, professionellt testad formula för att ge dig mycket goda resultat samtidigt som håret skyddas och vårdas.

  Tints of Nature är tillverkad av naturliga och ekologiskt certifierade ingredienser så långt som det är möjligt, men innehåller syntetiska pigment som gör att resultatet fortfarande blir professionellt och täcker grått hår till 100% och blir ett hållbart resultat. Tints of Nature är helt fri från ammoniak, starka kemikalier och parabener.

 • TrontVeit Attitude

  TrontVeit Attitude

  TrontVeit Attitude Veganhuset

  TronTveit är ett internationellt företag som sätter sitt själ i god service, fantastiska produkter och innovativt tänkande. TronTveit grundades 2010 av den tidigare frisören Thomas Trontveit Jensen som skapade varumärket ATTITUDE av TronTveit. ATTITUDE av TronTveit bygger på rena och gröna ingredienser, toppmodern kemister och en ”grön profil”. Detta gör varumärket framför de flesta konkurrenter och accepteras för gröna miljövänliga salonger.

 • Urtekram

  Urtekram

  Urtekram Veganhuset

  Urtekram har förutom ett brett sortiment av ekologiska livsmedel även ekologiska schampon, balsam, lotioner, tandkrämer, tvålar med mera! De lanserade världens första helt Ecocert-certifierade kroppsvårdsserie som var 100% vegetabilisk! Urtekrams produkter bär även djurrättsorganisationen ECEAEs märkning som garanterar att varken råvarorna eller slutprodukterna är testade på djur i något leverantörsled.

 • Veggie Peggy

  Veggie Peggy

  Veggie Peggy Veganhuset

  Veggie Peggy’s produkter är ekologiska, vego och/eller veganska och passar för hela familjen! I krispiga chipsserien finns både linschips och kikärtschips i flera olika härliga smaker. Alla våra chips är garanterat fria från tillsatser, aromer och tillsatt socker*. Självklart är de 100% naturliga! Godiset får sina smaker från ekologiskt odlade frukter och bär.

  Veggie Peggy är märkt med Nöff-fritt/Oink-Free och är helt gelatinfritt och är därför perfekt för dem som inte vill äta animaliska livsmedel. Godiset är Vegan Society registrerat. Det bättre alternativet för hela familjen! *Innehåller endast naturligt förekommande sockerarter.

 • Zuii Organic Make-Up

  Zuii Organic Make-Up

  Zuii Organic Make-Up Veganhuset

  Zuii Organic är ett ekologiskt certifierat makeup & hudvårdsmärke från Australien med brett nyanssortiment och produkter. Zuii är ett cruelty-free märke som driver sina egna fabriker med solcellersenergi.

  Basen i all Zuii's makeup är malda, ekologiska blomblad från ros, jasmin och kamomill. Utöver detta använder Zuii enbart ingredienser från naturen som aloe vera, mineraler och växtoljor som låter huden andas och fungerar vårdande. 95 % ekologiskt certifierade ingredienser, 5 % naturliga ingredienser (vatten, mineraler)

 • Zwei

  Zwei

  Zwei Logo

  Zwei är ett tyskt varumärke som designar och producerar sina egna väskor & plånböcker i Bomull, Polyester och Syntetiskt Läder. Alla produktionsföretag som Zwei arbetar med är BSCI-certifierade. Detta inkluderar i huvudsak förbättrade miljöstandarder och sociala standarder som garanterar arbetstagares grundläggande rättigheter, till exempel: Till exempel: förbud mot tvångs- och barnarbete, förbud mot diskriminering, föreningsfrihet och några fler.

  De har även som mål sedan 2019 att göra produktionen av våra ZWEI-produkter klimatvänliga både till frakt och produktion. De har arbetat med detta med deras nya partner Firstclimate om detta sedan 2019. Erkända CO₂-experter som följer Zwei på väg till en klimatneutral produktion.