Solkräm Ansikte SPF50 50ml

275,00 kr
Inkl. moms

Detta veganska, certifierat organiska solskyddet är ett effektivt solskydd och en sann skönhetsritual på samma gång.

Kvantitet
I lager

 

Eget Lager

 

Fri Frakt Över 199kr

 

14 Dagars Ångerrätt

Alga Maris Solkräm Ansikte SPF50 50ml

Detta veganska, certifierat organiska solskyddet är ett effektivt solskydd och en sann skönhetsritual på samma gång.
Detta solskydd med krämig, non whitening textur har en återfuktande och mattande effekt.

För att strida mot de negativa effekterna från solen, har detta solskydd skydd mot UVA & UVB medans Alga- Gorria ®, Alga Maris patenterade röda alg extrakt med kraftfull antioxidant egenskaper förhindrar cellulära skador och motverkar föråldrade av din hud.

SPF50 Face Sunscreen är svett resistent och är därmed utformad för alla sorts aktiviteter.

  • Cellulärt skydd, UVA/UVB och fria radikaler
  • Krämig fin textur, lätt att applicera
  • Fuktgivande, näringsgivande effekt
  • Non Whitening
  • Kokos & shea doft
  • Vattenresistent

Aktiva Ingredienser:

  • Alga-Gorria®: Patenterad Röd Alge (Gelidium sesquipedale) extrakt, kraftfull antioxidant
  • Mineralbaserad solskydd (Micronized Titanium Dioxide and Zinc Oxide): Brett spektrum av skydd (UVA / UVB)
  • Organisk * Aloe: fuktgivande, lugnande och skyddande (formar en skyddande hinna för att förhindra uttorkning)
  • Organisk * glycerin: fuktgivande (hygroscopiceffect)

Användning: Sprid ut kräm i hela ansiktet, på decolletage och hals. Kom ihåg öronsnibbarna! Applicera igen vid behov. Algamaris-solskyddsprodukterna är vattenresistenta men vi rekommenderar att applicera pånytt alltid efter vistelse i vatten. Undvik kontakt med ögonen.

Innehåll: Caprylic/Capric Triglyceride, Coconut Alkanes, Zinc Oxide, Aqua, Titanium Dioxide, Talc, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Prunus Domestica Seed Oil*, Sorbitan Olivate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin**, CocoCaprylate/Caprate, Alumina, Stearic Acid, Glyceryl Caprylate, Magnesium Sulfate, Gelidium Sesquipedale Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Propanediol, Polyglyceryl-4 Caprate, Sodium Benzoate, Tocopherol, Potassium Sorbate

99.6 % of the total ingredients are from natural origin
16 % of the total ingredients are from organic farming
* : Ingredients from organic farming
** : Made using organic ingredients

Certifieringar:

ECO Cert Veganhuset After Sun

 

VAD SKILJER ALGAMARIS-PRODUKTERNA FRÅN ANDRA SOLSKYDDSPRODUKTER?

Algamaris är en unik solskyddsprodukt eftersom dess formula baserar sig på 100 % naturliga skyddsämnen och Alga-Gorria-sammansättningen som effektivt bidrar till att skydda huden. Detta aktiva ämne som härletts från röd alg vars oxidativa skydd (antioxiderande verkan) är 13 gånger så stor som andra antioxidanter som används i kosmetik. Tillsammans med andra mineralbaserade skolskyddsämnen ger den här solkrämen det bästa skyddet mot skador förorsakade av UV-strålar.

VAD BETYDER ORAC?

Orac (Oxygen Radical Absorbance Capacity) är en testmetod som mäter halten av antioxidanter. Den viktigaste fördelen med ORAC-testet är att det är standardiserat och ett allmänt godkänt mätmått. För tillfället är testet det nyaste som kan tillämpas på alla matriser (växter, livsmedel, blodplasma, extrakt). ORAC-värdet berättar om antioxidanternas effekt.

VAD ÄR SKILLNADEN MELLAN KEMISKA OCH FYSIKALISKA SOLSKYDDSFILTER?

Mineralfilter, dvs. fysikaliska filter bildar ett tunt skyddslager på hyn som avvisar solstrålar. Kemiska filter reagerar i och tillsammans med hyn. Mineralfilter är finmalda pulver som har en hög grad av täckning. Deras funktion är rent fysisk. Pigmentpulvren består av titandioxid samt zinkdioxid som hyn tål väl. De är inte heller skadliga för miljön. Dessa naturliga filter skyddar mot många olika UV-strålningar och de är verksamma direkt efter applicering, eftersom de genom ett fysiskt skyddslager reflekterar UV-strålar som når hyn. Kemiska filter genomtränger hudytan och skapar ett filtrerande lager som absorberar UV-strålar. Dessa filter aktiveras först efter 20-30 minuter efter applicering. Dessutom misstänks det att kemiska filter ändrar på hormonbalansen hos män och är skadliga för miljön (t.ex. koraller bleknar).

VAD ÄR SKILLNADEN MELLAN ALGAMARIS OCH ALGA-GORRIA? Algamaris är namnet på varumärket för solskyddsprodukter. Det aktiva ämnet kallas Alga-gorria som är ett resultat av framgångsrik forskning av Gelidium sesquipedalesta, som också kallas röd alg av Saint Jean de Luz. Molekylerna är härledda från alger genom extrahering i Algamaris forskningslaboratorium. Enligt forskning kan det konstateras att dessa molekyler har en så stor antioxidantisk effekt som är större än andra molekyler som man hittills känt till. Alga-gorria används i en havsvattenbaserad formula som förbättrar dess absorption.

AM0F50
1 Produkt

Datablad

Typ Hudvård
Solskyddsfaktor