• −50%

Solkräm Spray SPF50+ 100ml

319,00 kr
159,50 kr Spara 50%
Inkl. moms

Ett härligt veganskt solskydd med återfuktande och hypoallergenisk formula som fungerar för både ansikte och kropp.

Kvantitet
I lager

 

Eget Lager

 

Fri Frakt Över 349kr

 

14 Dagars Ångerrätt

Alga Maris Solkräm Spray SPF50+ 100ml

Ett härligt veganskt solskydd med återfuktande och hypoallergenisk formula som fungerar för både ansikte och kropp. Förpackad i en lufttät sprayflaska för underlättad applicering av solskyddet.

För att strida mot de negativa effekterna från solen, har detta solskydd skydd mot UVA & UVB medans Alga- Gorria ®, Alga Maris patenterade röda alg extrakt med kraftfull antioxidant egenskaper förhindrar cellulära skador och motverkar föråldrade av din hud.

 • Cellulärt skydd, UVA/UVB skydd
 • Utan konserveringsmedel
 • Mineralfilter
 • Parfymfri
 • Doft av Kokos & Shea
 • Lätt textur, lätt att applicera
 • Lämnar inga vita fläckar
 • Vattenresistent
 • Hypoallergenisk
 • Dermatologiskt Testad

Aktiva Ingredienser:

 • Alga-Gorria®: Patenterad Röd Alge (Gelidium sesquipedale) extrakt, kraftfull antioxidant
 • Mineralbaserad solskydd (Micronized Titanium Dioxide and Zinc Oxide): Brett spektrum av skydd (UVA / UVB)
 • Organisk * solrosolja: rich in linolenic acid (omega6), återfuktande, vitaliserande och reparerande.
 • Organisk * kokosolja: mjukgör, återfuktar och skyddar din hy.

Användning: Spreja produkten direkt på kroppen eller handen för vidare applicering. Sprid ut noggrant på alla hudpartier som blir utsatta för solen. Algamaris solskyddsprodukterna är vattenresistenta, men efter vistelse i vatten rekommenderar vi att du lägger på ett extra lager för att säkerställa ditt skydd. Undvik kontakt med ögon. Spreja inte på kläder. Endast för utvärtes bruk. Förvaras utom räckhåll för barn.

Innehåll: Caprylic / Capric Triglyceride , Coconut Alkanes , Zinc Oxide , Titanium Dioxide , Helianthus Annuus Seed Oil , Cocos Nucifera Oil *, Polyglyceryl - 2 Dipolyhydroxystearate , Alumina, Polyglyceryl - 3 Diisostearate , Stearic Acid, CocoCaprylate / Caprate , Glyceryl Caprylate , Gelidium Sesquipedale Extract , Propanediol , Tocopherol , Aqua, Polyglyceryl - 4 Caprate

100 % of the total ingredients are from natural origin
12 % of the total ingredients are from organic farming
* : Ingredienser från organisk odling
** : Gjord med organiska ingredienser

Certifieringar:

ECO Cert Veganhuset After Sun

VAD SKILJER ALGAMARIS-PRODUKTERNA FRÅN ANDRA SOLSKYDDSPRODUKTER?

Algamaris är en unik solskyddsprodukt eftersom dess formula baserar sig på 100 % naturliga skyddsämnen och Alga-Gorria-sammansättningen som effektivt bidrar till att skydda huden. Detta aktiva ämne som härletts från röd alg vars oxidativa skydd (antioxiderande verkan) är 13 gånger så stor som andra antioxidanter som används i kosmetik. Tillsammans med andra mineralbaserade skolskyddsämnen ger den här solkrämen det bästa skyddet mot skador förorsakade av UV-strålar.

VAD BETYDER ORAC?

Orac (Oxygen Radical Absorbance Capacity) är en testmetod som mäter halten av antioxidanter. Den viktigaste fördelen med ORAC-testet är att det är standardiserat och ett allmänt godkänt mätmått. För tillfället är testet det nyaste som kan tillämpas på alla matriser (växter, livsmedel, blodplasma, extrakt). ORAC-värdet berättar om antioxidanternas effekt.

VAD ÄR SKILLNADEN MELLAN KEMISKA OCH FYSIKALISKA SOLSKYDDSFILTER?

Mineralfilter, dvs. fysikaliska filter bildar ett tunt skyddslager på hyn som avvisar solstrålar. Kemiska filter reagerar i och tillsammans med hyn. Mineralfilter är finmalda pulver som har en hög grad av täckning. Deras funktion är rent fysisk. Pigmentpulvren består av titandioxid samt zinkdioxid som hyn tål väl. De är inte heller skadliga för miljön. Dessa naturliga filter skyddar mot många olika UV-strålningar och de är verksamma direkt efter applicering, eftersom de genom ett fysiskt skyddslager reflekterar UV-strålar som når hyn. Kemiska filter genomtränger hudytan och skapar ett filtrerande lager som absorberar UV-strålar. Dessa filter aktiveras först efter 20-30 minuter efter applicering. Dessutom misstänks det att kemiska filter ändrar på hormonbalansen hos män och är skadliga för miljön (t.ex. koraller bleknar).

VAD ÄR SKILLNADEN MELLAN ALGAMARIS OCH ALGA-GORRIA? Algamaris är namnet på varumärket för solskyddsprodukter. Det aktiva ämnet kallas Alga-gorria som är ett resultat av framgångsrik forskning av Gelidium sesquipedalesta, som också kallas röd alg av Saint Jean de Luz. Molekylerna är härledda från alger genom extrahering i Algamaris forskningslaboratorium. Enligt forskning kan det konstateras att dessa molekyler har en så stor antioxidantisk effekt som är större än andra molekyler som man hittills känt till. Alga-gorria används i en havsvattenbaserad formula som förbättrar dess absorption.

AM0S50
2 objekt

Datablad

Typ Hudvård
Solskyddsfaktor