• Ny

Whipped Shea Butter

245,00 kr
Inkl. moms

Här har vi en återfuktande gåva från naturen utan dess like! Vårt vispade Sheasmör passar alla hudtyper, och är extra bra till de allra torraste och känsligaste samt även i ett torrt och trasigt hår.

Variant
Kvantitet
Beställs från leverantör. Beräknad leveranstid meddelas på ert konto.

 

Eget Lager

 

Fri Frakt Över 199kr

 

14 Dagars Ångerrätt

Whipped Shea Butter Orange Peel/Papaya & Mango

Här har vi en återfuktande gåva från naturen utan dess like! Vårt vispade Sheasmör passar alla hudtyper, och är extra bra till de allra torraste och känsligaste samt även i ett torrt och trasigt hår.

Cosmopharmas Whipped Shea Butter är en av våra bästa mjukgörare, den blir som en olja när den kommer i kontakt med kroppsvärmen och blir därmed lätt att applicera om du värmer lite mellan händerna och låter den smälta lite innan applicering. Den är gjord av Sheasmör som sedan doftsatts med en ljuvlig doft av ekologisk apelsinskalolja/Papaya & Mango beroende på vilken variant. Naturligt E-Vitamin som konserveringsmedel och även en stark antioxidant.

Sheasmör är ett fylligt vegetabliskt fett som pressas ur sheanötter, det vill säga smörträdets frön som är full av vitaminer som A, E och F. Det tillför huden mycket fukt och passar alla hudtyper, och extra bra för mycket torra. Idealiskt för svedd, röd hud, hård och torr hud, lindrigare solbränna, tillfälligt kliande hud insektsbett och passar utmärkt till bebisars fina känsliga hud. Sheasmör är ett fast smör som blir hårdare under vintermånaderna och därför förvaras produkten bäst i rumstemperatur. Om det är hårt, mjuka upp det mellan händerna innan det smörjes på kroppen, i hårbotten eller i håret.

Tips: Om det är väldigt varmt på sommaren så ställ din burk lite svalt så den inte blir i flytande form.

  • 100% Ekologisk
  • 100% Naturlig
  • 100% Vegansk
  • Svensktillverkad
  • Handgjord

Användning:

Kroppen: Ta en klick i handen och smält lite i handen så blir den till en lättarbetad olja, smörj sedan in krämoljan på de ställen där du är extra torr eller irriterad.

Texturerat hår: Använd i fuktigt eller torrt hår. Ta en klick i handen och vänta tills den smält av kroppsvärmen, applicera i håret. Tvätta inte ur. Efter hårtvätt kan du använda en lite större mängd, men mellan hårtvättar räcker det med en mindre mängd för att göra en uppfräschning när du friserar håret.

Ej texturerat hår: Använd i fuktigt eller torrt hår. Ta en klick i handen och vänta tills den smält av kroppsvärmen, applicera i topparna. Var försiktig med att applicera i hårbotten, då håret lätt kan se fett ut då.

Som hårinpackning: Applicera i håret som ovan och tvätta sedan ut det med schampo. Det kan behövas två tvättar.

Som kur för torr hårbotten: Ta en klick i handen som du låter smälta lite och massera sedan krämen mellan händerna för att få en härlig olja som du sedan masserar in i hårbotten. Låt det gärna sitta i en hel natt en eller en hel dag om du har möjlighet. Håret kommer att se fett ut så gör det på en dag då du bara ska vara hemma. Tvätta sedan bort det som vanligt med ditt favoritschampo. Det kan behövas två tvättar.

Ingredienser:

Butyrospermum parkii butter*, Citrus aurantium dulcis peel oil*, Tocopherol, CI 77019, CI 77891, CI77007

* Ekologiska Ingredienser

Certifieringar:

CP150

Datablad

Typ Hudvård
Body Butter
chat Kommentarer (0)