Ansiktsvård Presentkit Cosmopharma

899,00 kr

Istället för 926,00 kr

Inkl. moms

En fin presentförpackning med allt du behöver för din dagliga hudvårdsrutin - samtliga produkter är närproducerade, svensktillverkade och veganska!

Det här paketet innehåller

Kvantitet
Beställs från leverantör. Beräknad leveranstid meddelas på ert konto.

 

Eget Lager

 

Fri Frakt Över 199kr

 

14 Dagars Ångerrätt

Cosmopharma Ansiktsvård Presentkit

En fin presentförpackning med allt du behöver för din dagliga hudvårdsrutin - samtliga produkter är närproducerade, svensktillverkade och veganska!

Unna dig själv eller en vän ett perfekt setet med produkter som tar hand om din hud i ansiktet på bästa sätt!

Paketet innehåller:

  • Moisturizing Day Cream
  • Nourishing Night Cream
  • Purifying Cleansing Milk
  • Purifying Toner

Fint inslaget i cellofanpåse med bottenplatta i silver och matchande snöre. Alla fyra produkterna står sedan i en burk i metall dekorerad med läckert bling bling som håller ordning på dina ansiktsprodukter på samlat ställe.

Rengör hals och ansikte med Cleansing Milk, mild rengöring som ger fukt samtidigt som den löser upp smuts, döda hudceller, fett, makeup och öppnar upp porerna och damsuger på djupet.

Ansiktsvatten (toner) är en viktig del i din hudvårdsrutin, det ska du helst alltid använda efter all rengöring. Det är det som ger huden i ansikte och på halsen rätt pH-värde friskar upp och ger fukt (helt fri från alkohol).

Dagkräm påför du efter din rengöringsrutin. Den skyddar huden på yttre påfrestningar så som avgaser, sol och andra föroreningar, ger massa fukt och näring som ger din hud en frisk glöd och en återfuktad spänst.

Nattkräm använder du efter din rengöring på kvällen och den innehåller mängder av antioxidanter som är anti-aging och förhindrar din hud att åldras onödigt snabbt, ger massa fukt och näring.

Certifieringar:

CP260

Datablad

Typ Hudvård
Handkräm
chat Kommentarer (0)