• −50%

Ansiktsskrapa LAHJA Gua Sha

359,00 kr
179,50 kr Spara 50%
Inkl. moms

LAHJA Ansiktsskrapa är planerad för att anpassa sig till ansiktsformen. Den är mindre och behändigare än den sedvanliga skrapan och lämpar sig perfekt för behandling av ansiktskonturerna, hakan, kindbenen och området runt ögonen.

Kvantitet
I lager

 

Eget Lager

 

Fri Frakt Över 349kr

 

14 Dagars Ångerrätt

Yin Your Skin Ansiktsskrapa LAHJA Gua Sha

LAHJA Ansiktsskrapa är planerad för att anpassa sig till ansiktsformen. Den är mindre och behändigare än den sedvanliga skrapan och lämpar sig perfekt för behandling av ansiktskonturerna, hakan, kindbenen och området runt ögonen.

Om gua sha är nytt för dig och om du funderar över att skaffa ditt första verktyg, så blir denna ansiktsskrapan helt säkert din goda vän. Dess form hjälper dig att bli bekant med din egen ansiktsform och att snabbt uppfatta grundtekniken för gua sha. Därefter ger övning färdighet.

LAHJA Ansiktsskrapa lämpar sig också som en present för alla hudtyper. Det finska ordet ”lahja” betyder ”gåva”, och den bästa GÅVAN är omätlig. Inget är mer värdefullt för vårt välbefinnande än den tid, uppmärksamhet och kärlek som vi använder för att ta hand om oss själva. Att stanna upp inför sin egen energi och sköta balansen är en färdighet som vi övar på hela livet. Alla har vi gåvor, men vi blomstrar bara om vi kommer ihåg att ta hand om dem.

*LAHJA Ansiktsskrapa är en del av produktfamiljen Yin Your Skin® som skapats av Katja Kokko. Verktygen tillverkas av 100 % Xiuyan-jade i Kina, med respekt för den uråldriga gua sha-traditionen. Varje verktyg är unikt. Så är även ditt ansikte.

  • Aktiverar blodcirkulationen i huden
  • Ökar lymfvätskans cirkulation –> effektivare transport av slaggprodukter
  • Tar bort svullnad i ansiktet och under ögonen
  • Kan minska orenheter samt antalet pigmentfläckar
  • Boostar bildandet av kollagen och elastin
  • Jämnar ut rynkor och gör en slapp hud fastare kinderna och käklinjen samt ansiktsformen markeras på ett vackert sätt
  • Skönhetsmedel absorberas bättre av huden

Gua sha rekommenderas inte om:

  • Huden är skadad eller inflammerad
  • Mm det förekommer rosacea, akne eller perioral dermatit på huden (huden får inte behandlas på områden med symtom, men behandling kan emellertid göras under och runt området och till exempel är behandling av halsområdet bra vid rosacea och akne)
  • Om huden behandlats med fillers eller injektioner under de senaste tre månaderna

Användning:

I gua sha-behandling används ett massagemedel som får verktyget att glida behagligt på huden – en högklassig hudolja lämpar sig bäst för det. Gör en gua sha-behandling som avslutning på din vanliga hudvårdsrutin. Återfukta först huden med essence eller ansiktsvatten och applicera sedan olja på huden. Du kan även använda serum och fuktkräm som vanligt innan du applicerar olja.

YS06916
1 Produkt

Datablad

Typ Hudvård
Peeling