• −50%

Ansiktsskrapa Avancerad Jalo

549,00 kr
274,50 kr Spara 50%
Inkl. moms

JALO är Yin Your Skin®-produktfamiljens verkliga kronjuvel. Skrapan, som tillverkas av bian-sten, är avsedd som ett drottningsverktyg för proffs och de användare som vill ha toppresultat.

Kvantitet
Utgången Produkt

 

Eget Lager

 

Fri Frakt Över 349kr

 

14 Dagars Ångerrätt

Yin Your Skin Ansiktsskrapa JALO Advanced Gua Sha

JALO är Yin Your Skin®-produktfamiljens verkliga kronjuvel. Skrapan, som tillverkas av bian-sten, är avsedd som ett drottningsverktyg för proffs och de användare som vill ha toppresultat. JALO är lite större och tyngre än produktfamiljens övriga verktyg. Tack vare sin mångsidiga form har den oändligt nya vinklar som du kan använda för att tillämpa det du lärt dig, hitta på nytt och kombinera metoder som ger uttryckligen de resultat du önskar.

Sågkanten gör den särskilt effektiv för att sudda ut veck och hjälper att ta bort spändhet och energistockningar från bindväven. De tunna kanterna är en utmärkt hjälp för att behandla slapp hud och göra den fastare. Den krokliknande formen mittemot den praktiska U-formen möjliggör en särskilt effektiv behandling för nasolabiala veck och området runt ögonen.

JALO är en juvel som dagligen påminner sin användare om naturens eviga och tidlösa skönhet. Verklig skönhet slits eller försvinner inte – den bara förädlas.

*JALO Ansiktsskrapa är en del av produktfamiljen Yin Your Skin® som skapats av Katja Kokko. Verktygen tillverkas av 100 % Xiuyan-jade i Kina, med respekt för den uråldriga gua sha-traditionen. Varje verktyg är unikt. Så är även ditt ansikte.

  • Aktiverar blodcirkulationen i huden
  • Ökar lymfvätskans cirkulation –> effektivare transport av slaggprodukter
  • Tar bort svullnad i ansiktet och under ögonen
  • Kan minska orenheter samt antalet pigmentfläckar
  • Boostar bildandet av kollagen och elastin
  • Jämnar ut rynkor och gör en slapp hud fastare kinderna och käklinjen samt ansiktsformen markeras på ett vackert sätt
  • Skönhetsmedel absorberas bättre av huden

Gua sha rekommenderas inte om:

  • Huden är skadad eller inflammerad
  • Mm det förekommer rosacea, akne eller perioral dermatit på huden (huden får inte behandlas på områden med symtom, men behandling kan emellertid göras under och runt området och till exempel är behandling av halsområdet bra vid rosacea och akne)
  • Om huden behandlats med fillers eller injektioner under de senaste tre månaderna

Användning:

I gua sha-behandling används ett massagemedel som får verktyget att glida behagligt på huden – en högklassig hudolja lämpar sig bäst för det. Gör en gua sha-behandling som avslutning på din vanliga hudvårdsrutin. Återfukta först huden med essence eller ansiktsvatten och applicera sedan olja på huden. Du kan även använda serum och fuktkräm som vanligt innan du applicerar olja.

YSH08025

Datablad

Typ Hudvård
Peeling