Vegovitamin D3 60st

155,00 kr
Inkl. moms

Vegovitamin D3 60st

Helvegansk D-vitamin som bidrar till immunsystemets funktion, sunda kalciumnivåer, normal benstomme, tänder och muskler. 

Kvantitet
Utgången Produkt

 

Eget Lager

 

Fri Frakt Över 500kr

 

14 Dagars Ångerrätt

Vegovitamin D3 60st

Nu kommer den först veganska D3-vitaminen till Sverige, Vegovitamin D3. D-vitamin bidrar till immunsystemets funktion, sunda kalciumnivåer, normal benstomme, tänder och muskler.

Under sommaren så tar vi upp vitamin D genom att vara ute i solen, på vinterhalvåret är det inte lika enkelt att få i sig det D-vitamin vi behöver och många har börjat äta tillskott.

De D-vitamintillskott som finns är nästan uteslutande baserade på Vitamin D3 från fårull förutom några som innehåller vitamin D2, en inte lika väldokumenterad variant av vitamin D. Därför har Acrilex nu tagit fram vegovitamin D3. Vegovitamin D3 innehåller vegetarisk D-vitamin från en lav.

Produkten är granskad av the Vegan society, så att alla kan känna sig trygga med att den är helt fri från animaliska tillsatser och animaliskt ursprung. En tablett Vegovitamin D3 innehåller 62,5 mikrogram (2500IE) vitamin D3, tabletten kan sväljas eller tuggas. Rekommenderas dos är en tablett per dag.

Rekommenderad dos: 1 tablett per dag, tuggas eller sväljes med ett glas vatten.

Ingredienser: Maltodextrin, stabiliseringsmedel (mikrokristallin cellulosa), vegetabiliskt vitamin D-komplex (majsstärkelse, kokosolja, sackaros, cholecalciferol, antioxidationsmedel (D-alfatokoferol, ascorbyl palmitat)), klumpförebyggande medel (fettsyror (stearinsyra), kiseldioxid, magnesiumsalt av fettsyror).

OBS! Rekommenderad dos bör inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.

Certifieringar:

Vegan Society Veganhuset

AX114595

Datablad

Typ Kosttillskott
D3
Beredningsform
Tablett