Balsamvinäger Spray 250ml

89,00 kr
Inkl. moms

Balsamvinäger tillverkad av druvsorten Romiko som odlas på ön Kreta.

Kvantitet
I lager

 

Eget Lager

 

Fri Frakt Över 199kr

 

14 Dagars Ångerrätt

Terra Creta Balsamvinäger Spray 250ml

Balsamvinäger tillverkad av druvsorten Romiko som odlas på ön Kreta. Den sofistikerade och aromatiska syrliga smaken framträder efter att ha lagrats sex månader på ekfat. Särskilt lämplig för sallader, såser, grytor och bröd tillsammans med Terra Creta extra Virgin Olivolja.

Denna krämigt rika balsamvinäger med läcker och klassisk smak uppnås genom att låta en del av druvsaften åldras i minst sex månader i ekfat. Den andra delen av druvsaften kondenseras flera gånger med en mycket långsam process för att verkligen tillåta fukt att avdunsta. Samtidigt bibehålls råmaterialets egen naturliga smakprofil och dess viktiga ämnen. I nästa steg blandas ingredienserna tillsammans och smaken får utvecklas i 20 dagar och ingenting tillsätts till produkten.

Den naturliga sötman, fräschheten och djupa fruktighet i aromen av denna lyxiga balsamvinäger gör den till en helt fantastisk smaksättare.

  • Glutenfri
  • 250ml

Ingredienser:

Balsamvinäger *. * = ekologisk vara.

Information om Terra Creta

Terra Cretas olivolja är en av världens bästa extra virgin olivoljor och kommer från Kolymbari-området på den vackra ön Kreta. I tävlingar över hela världen vinner de toppriser varje år tack vare deras goda smak och höga kvalitet, dessutom är varje flaska olivolja spårbar så du kan se när och var oliverna odlats.

TC00569
2 objekt

Datablad

Typ Livsmedel
Balsamvinäger