Balsamvinäger Mörk Cream EKO

149,00 kr
Inkl. moms

En ekologisk och äkta kretensisk mörk balsamvinäger, tillverkad enligt Tera Cretas egna speciella recept av ekologiskt certifierade kertensiska druvsorter så som Romeiko och Kotsifali.

Kvantitet
I lager

 

Eget Lager

 

Fri Frakt Över 199kr

 

14 Dagars Ångerrätt

Terra Creta Ekologisk Balsamvinäger Mörk Cream 250ml

En ekologisk och äkta kretensisk mörk balsamvinäger, tillverkad enligt Tera Cretas egna speciella recept av ekologiskt certifierade kretensiska druvsorter så som Romeiko och Kotsifali. Denna balsamvinäger är underbart fruktig och söt!

Den naturliga smaken erhålls genom att balsamvinägern lagras på ekfat i minst 10 månader. En del av druvsaften används därefter och kondenseras flera gånger genom en mycket långsam process för att fukt ska avdunsta, samtidigt som den naturliga smaken och ingredienserna i råvaran bevaras. I nästa steg blandas ingredienserna samman och smaken får utvecklas under 20 dagar. Den naturliga sötman och den färska, djupa fruktiga aromen hos produkten balanseras vackert tack vare syran.

100 % naturlig, 100 % ekologisk, producerad och tappad i flaska på Kreta.

  • 100% Naturlig
  • 100% Ekologisk
  • Producerad och tappad i flaska på Kreta
  • Inga Konserveringsmedel, färgämnen, socker, sulfiter
  • 250ml

Ingredienser:

Balsamvinäger *. * = ekologisk vara.

Certifieringar:

EU Ekologisk Certifiering

Information om Terra Creta

Terra Cretas olivolja är en av världens bästa extra virgin olivoljor och kommer från Kolymbari-området på den vackra ön Kreta. I tävlingar över hela världen vinner de toppriser varje år tack vare deras goda smak och höga kvalitet, dessutom är varje flaska olivolja spårbar så du kan se när och var oliverna odlats.

TC00843
2 objekt

Datablad

Typ Livsmedel
Balsamvinäger