• Ny

Esel 36-42

1 250,00 kr
Inkl. moms

Esel Black, de veganska mockasin loafersena med en dekorativ rem på fottoppen gjord av högkvalitativt veganskt läder: ett hållbart, vattenavvisande, lätt, hållbart och grymhetsfritt material.

Färg
Storlek
Kvantitet
Beställs från leverantör.

 

Eget Lager

 

Fri Frakt Över 199kr

 

14 Dagars Ångerrätt

NAE Vegan - Esel Derbyskor - Storlek 36 - 42 EU

Esel Black, de veganska mockasin loafersena med en dekorativ rem på fottoppen gjord av högkvalitativt veganskt läder: ett hållbart, vattenavvisande, lätt, hållbart och grymhetsfritt material.

En tidlös stil med ett gediget mönster och en väl spårad figur med en fräck touch från de indragna chunky sulorna som ger en modern och innovativ modell med en underbar balans mellan flashigt och sofistikerat. De har en kantsöm runt skorna för bättre motstånd.

Tillverkade av giftfria material och hypoallergena, dessa veganstövlar är andningsbara (förhindrar kvävning och fotsvett), antibakteriella (förhindrar dålig lukt) och har en fuktavledande vadderad EVA-fotbädd, vilket gör dem till en mycket bekväm modell och hjälper till att förhindra bildning av blåsor. Dessutom har de en attraktiv och mångsidig design som matchar ett brett utbud av semiformella och urbana kläder. Och med tanke på deras komfort är de fantastiska att bära hela dagen, både inomhus och utomhus.

Storleksguide

Specifikationer

  • Vattentålig, andningsbar, antimikrobiell, isolerad och allergivänlig.
  • Ovandel av veganläder av mikrofiber
  • Foder 90% mikrofiber 10% PU
  • TR-sulor (syntetgummi) - halksäkra och slitstarka.
  • Noggrant tillverkad i Portugal med hållbara material och tillverkningsprocess, i en rättvis arbetsmiljö

Omhändertagande

Torka lätt av damm och smuts med en torr trasa. Rengör med en fuktad trasa med tvålvatten. Applicera gärna skokräm. Sänk aldrig ner produkten helt i vatten eftersom det kan orsaka oåterkalleliga skador. Låt dem torka naturligt i 24 timmar. 

NVEsel36

Datablad

Material
Syntetiskt Läder

Du kanske också gillar